Conopida cu ciuperci

Conopida rupta in bucatele se spala si se fierbe in apa cu sare. Ciupercile se curata, se spala, se taie felii si se calesc 10-15 minute in untdelemn

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 200 gr. ciuperci
  • untdelemn
  • 1 lingura faina
  • o legatura patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Conopida rupta in bucatele se spala si se fierbe in apa cu sare. Ciupercile se curata, se spala, se taie felii si se calesc 10-15 minute in untdelemn, dupa care se presara faina si se stin gr. cu o cana de apa. Dupa ce au dat in clocot se adauga conopida fiarta, se potriveste de sare si piper si se mai fierbe inca 10 minute

La sfirsit se adauga patrunjelul tocat marunt

Alte retete recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...