Conopida se desface in buchetele si se fierbe la foc mediu in apa cu sare. Dupa fierbere se inlatura cozile mai tari, se pune la scurs si se lasa sa
Conopida se desface in buchetele si se fierbe la foc mediu in apa cu sare.
Dupa fierbere se inlatura cozile mai tari, se pune la scurs si se lasa sa se raceasca.
Se face maioneza (dupa reteta fiecaruia) si impreuna cu conopida fiarta si racita se introduce in robotul de bucatarie pana se formeaza o pasta.
Se condimenteaza cu sare si piper.
Se poate servi ca aperitiv in mici boluri, sau introdusa in diferite legume: rosii, gogosar etc. sau pur si simplu pe paine prajita.
Este vorba despre jumatatea mea care pe 22 Oct implineste juma` de centenar...e drept ca l-am serbat un pic mai devreme , ca...
Desert tort juma de centenar (reteta 1200)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.