Conopida cu maioneza

Conopida se desface in buchetele si se fierbe la foc mediu in apa cu sare. Dupa fierbere se inlatura cozile mai tari, se pune la scurs si se lasa sa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O conopida
  • 3 oua
  • 300 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Conopida se desface in buchetele si se fierbe la foc mediu in apa cu sare.

Dupa fierbere se inlatura cozile mai tari, se pune la scurs si se lasa sa se raceasca.

Se face maioneza (dupa reteta fiecaruia) si impreuna cu conopida fiarta si racita se introduce in robotul de bucatarie pana se formeaza o pasta.

Se condimenteaza cu sare si piper.
Se poate servi ca aperitiv in mici boluri, sau introdusa in diferite legume: rosii, gogosar etc. sau pur si simplu pe paine prajita.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...