Conopida, brocoli,cartofii si morcovii se pun la fiert in apa cu sare si se lasa nu prea mult, legumele trebuind sa fie "al...
Fiesta de legume paneConopida se desface in buchetele si se fierbe la foc mediu in apa cu sare. Dupa fierbere se inlatura cozile mai tari, se...
Conopida cu maionezaSe curata dovleceii, se taie pe lungime si se inlatura semintele dupa care se pun la fiert in apa cu sare. Dupa fierbere se...
Dovlecei cu maionezaSe fierb ouale tari (10 min), dupa care se dau printr-un jet de apa rece, se decojesc si se taie in jumatati cat se poate de...
Oua umplute delicioaseSe pune iaurtul la scurs in tifon (mai multe straturi) dar se poate sari peste aceasta etapa daca iaurtul este consistent....
Tzatziki deliciosEste o reteta proprie. Cartofii se fierb in apa cu sare, se racesc, si se taie felii rotunde. Cascavalul se taie felii foarte...
Cartofi BamseEste o reteta de salata invatata in Banatul sarbesc! Se fierb cartofii cu coaja, impreuna cu morcovii in apa cu sare....
Salata MimozaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz Elegante si minunate au fost, am reusit sa mananc una si am fost tare incantata. Briosele umede si nu foarte dulci, o...
Desert briose Ferrero