Dovlecei cu maioneza

Se curata dovleceii, se taie pe lungime si se inlatura semintele dupa care se pun la fiert in apa cu sare. Dupa fierbere se pun dovleceii la scurs si

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg dovlecei
  • 2 oua
  • 300 ml ulei
  • sare si piper

Mod de preparare

Se curata dovleceii, se taie pe lungime si se inlatura semintele dupa care se pun la fiert in apa cu sare.

Dupa fierbere se pun dovleceii la scurs si se lasa sa se raceasca.

Se face maioneza (dupa reteta fiecaruia) si se introduce impreuna cu dovleceii fierti si raciti in robotul de bucatarie pana se formeaza o pasta.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Dupa preferinta se poate adauga si un catel de usturoi.
Se serveste ca aperitiv in boluri, sau introdus in diferite legume: rosii, ardei etc., sau pur si simplu pe felii de paine prajita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori