Se pune iaurtul la scurs in tifon (mai multe straturi) dar se poate sari peste aceasta etapa daca iaurtul este consistent. Usturoiul se curata si se
Se pune iaurtul la scurs in tifon (mai multe straturi) dar se poate sari peste aceasta etapa daca iaurtul este consistent.
Usturoiul se curata si se piseaza cu sare.
Castravetii cu coaja se rad pe razatoarea mare, se presara cu putina sare si se scurg de apa prin presare in pumn.
Intr-un vas se pune iaurtul si se adaoga uleiul mestecandu-se ca la o maioneza pana se dizolva uleiul, dupa care se adaoga usturoiul, in functie de preferintele fiecaruia, si abia apoi castravetii ras.
Se amesteca in continuare, se condimenteaza cu sare si piper, si se da la rece pentru cel putin doua ore.
Se serveste ca garnitura, in special la felul principal, fiind delicios atat cu carne de porc sau pui cat si cu preparate din peste sau fructe de mare.
Se poate servi si la aperitiv cu paine proaspata(pita).
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii