Conopida se desface in buchetele si se fierbe la foc mediu in apa cu sare. Dupa fierbere se inlatura cozile mai tari, se pune la scurs si se lasa sa
Conopida se desface in buchetele si se fierbe la foc mediu in apa cu sare.
Dupa fierbere se inlatura cozile mai tari, se pune la scurs si se lasa sa se raceasca.
Se face maioneza (dupa reteta fiecaruia) si impreuna cu conopida fiarta si racita se introduce in robotul de bucatarie pana se formeaza o pasta.
Se condimenteaza cu sare si piper.
Se poate servi ca aperitiv in mici boluri, sau introdusa in diferite legume: rosii, gogosar etc. sau pur si simplu pe paine prajita.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii