Conopida cu maioneza

Conopida se desface in buchetele si se fierbe la foc mediu in apa cu sare. Dupa fierbere se inlatura cozile mai tari, se pune la scurs si se lasa sa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O conopida
  • 3 oua
  • 300 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Conopida se desface in buchetele si se fierbe la foc mediu in apa cu sare.

Dupa fierbere se inlatura cozile mai tari, se pune la scurs si se lasa sa se raceasca.

Se face maioneza (dupa reteta fiecaruia) si impreuna cu conopida fiarta si racita se introduce in robotul de bucatarie pana se formeaza o pasta.

Se condimenteaza cu sare si piper.
Se poate servi ca aperitiv in mici boluri, sau introdusa in diferite legume: rosii, gogosar etc. sau pur si simplu pe paine prajita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc