Conopida se desface in buchetele si se fierbe la foc mediu in apa cu sare. Dupa fierbere se inlatura cozile mai tari, se pune la scurs si se lasa sa
Conopida se desface in buchetele si se fierbe la foc mediu in apa cu sare.
Dupa fierbere se inlatura cozile mai tari, se pune la scurs si se lasa sa se raceasca.
Se face maioneza (dupa reteta fiecaruia) si impreuna cu conopida fiarta si racita se introduce in robotul de bucatarie pana se formeaza o pasta.
Se condimenteaza cu sare si piper.
Se poate servi ca aperitiv in mici boluri, sau introdusa in diferite legume: rosii, gogosar etc. sau pur si simplu pe paine prajita.
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macPentru cei ce iubesc prajiturile acrisoare, dar in acelasi timp lejere, aceste muffins sunt perfecte pentru zilele calduroase...
Muffins cu lime si ciocolata albaCapsuni la borcan este o delicioasă dulceață tradițională, preparată din capsuni proaspete și sirop de zahăr, pentru...
Capsuni la borcanAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeUsor, rapid si delicios acest Tiramisu in monoportii, perfect pentru orice zi a saptamanii. Pofta buna!!
Tiramisu la paharSi de data aceasta va aduc o alta reteta simpla de cartofi noi facuti la cuptor. Am folosit aceleas amestec de condimente...
Cartofi gratinatiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii