Conopida cu smantana si afumatura la cuptor

Conopida cu smantana si afumatura este o mancare cu conopida delicioasa. Aromele de conopida si afumatura se potrivesc perfect.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie
Conopida cu smantana si afumatura la cuptor

Ingrediente

  • 1 conopida de cca.750 g
  • 200 g brocoli
  • 2 oua
  • 200 g smantana
  • 200 g carnati uscati si afumati
  • 400 ml lapte
  • 1 lingura amidon
  • 100 g unt
  • nuscsoara

Mod de preparare

Conopida si brocoli se desfac buchetele si se fierb in apa usor sarata pentru maxin 7 minute. Se scurg.
Untul se topește, se adaugă amidonul si când se îngroașă se stinge cu laptele. Se adaugă încet smântâna, sarea si nucșoara.
Intr-o tava mai înalta unsa cu unt se pun buchețelele de brocoli amestecate cu conopida, carnații tăiați bucăți potrivite, ouăle batute si sosul. Se amesteca ușor si se da la cuptor pana se rumenește frumos!

Cele 2 functii ce mi se par interesante de la Philips Multicooker:

1. Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.
2. Mânerul confortabil cu care este prevăzut nu se încălzeşte, ca să îl poţi muta uşor, oricând şi oriunde


Conopida cu afumatura la cuptor se serveste cu smantana adaugata suplimentar

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...