Conopida cu soia si usturoi

O reteta delicioasa de post este conopida cu soia si usturoi. Pentru a realiza aceasta reteta sunt necesare urmatoarele ingrediente: conopida, soia, usturoi, ardei, rosii, ceapa, ulei, praz.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o conopida mare
  • 200 g masline
  • o punga de soia cuburi
  • un fir de praz
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • 1 pahar de vin alb
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Conopida se spala, se desface in bucati si se pune la fiert in apa cu sare. Se fierbe soia conform indicatiilor de pe ambalaj. Se toaca marunt  ceapa, ardeiul si prazul si se calesc in ulei. Dupa ce s-au inmuiat se adauga conopida scursa,  vinul, rosiile tocate marunt si usturoiul si se lasa sa fiarba la foc mic. Dupa ce au fiert se adauga soia, maslinele, sare si piper si se da un clocot.


Se serveste calda.
Alte retete recomandate:
Conopida cu maioneza
Budinca de conopida
Conopida la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura de joi a Octaviei

O  reteta veche, dar delicioasa. Daca v-a ramas cozonac pe care nu il mai mananca nimeni il puteti transforma intr-o...

Desert prajitura de joi a Octaviei
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca