In prepararea acestei retete sunt 3 etape. Prima etapa consta in pregatirea pane-ului si anume: Mixezi faina, amidonul, apa minerala impreuna cu semin
In prepararea acestei retete sunt 3 etape.
Prima etapa consta in pregatirea pane-ului si anume:
Mixezi faina, amidonul, apa minerala impreuna cu semintele de coriandu macinate a.i sa nu faci cocoloase si lasi deoparte.
A doua etapa: pregatesti sosul. Sucul si coaja de la o lamaie se amesteca cu patrunjelul tocat marunt, 1 catel de usturoi de asemenea tocat, 1 lingura de capere si 3 linguri de masline si se pune deoparte.
Se alege o cratita adanca. Se toarne ulei in strat de 10 cm si se lasa la incins.
Pont: ca sa verifici daca uleiul este incins pune o bucatica de paine si daca devine aurie in 30 de sec inseamna ca uleiul este gata.
Se scufunda conopida uscata in compozitia de pane si se prajeste bucata cu bucata cate 3 minute fiecare.
Ca sa se absoarbe grasimea bucatilor de conopida cand le scoatem trebuie asezate pe prosoape de hartie.
Se asezoneaza cu sare de mare si piper si se serveste cu sosul de patrunjel.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii