Conopida la cuptor

Se curata si se spala conopida. Se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa 15 minute, se strecoara si se pune intr o forma unsa cu unt si presar

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida mare
  • 1 cutie de smantana
  • 1 lingura de faina
  • 1/4 pachet de unt
  • 50 g cascaval ras
  • 1 lingura de pesmet

Mod de preparare

Se curata si se spala conopida. Se pune la fiert in apa

clocotita cu sare.

Dupa 15 minute, se strecoara si se pune intr o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet.

Se amesteca faina cu smantana si se toarna peste conopida.

Se presara cascaval ras, cateva bucatele de unt si se lasa la cuptor sa se gratineze.
Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Paste cu conopida

Pizza cu blat din conopida

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...