Conopida la cuptor

Se curata si se spala conopida. Se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa 15 minute, se strecoara si se pune intr o forma unsa cu unt si presar

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida mare
  • 1 cutie de smantana
  • 1 lingura de faina
  • 1/4 pachet de unt
  • 50 g cascaval ras
  • 1 lingura de pesmet

Mod de preparare

Se curata si se spala conopida. Se pune la fiert in apa

clocotita cu sare.

Dupa 15 minute, se strecoara si se pune intr o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet.

Se amesteca faina cu smantana si se toarna peste conopida.

Se presara cascaval ras, cateva bucatele de unt si se lasa la cuptor sa se gratineze.
Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Paste cu conopida

Pizza cu blat din conopida

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert baclava de post

Aveam niste foi de placinta prin congelator pe care le tot mutam dintr-un loc in altul. Si pentru ca imi doream de mult timp...

Desert baclava de post
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca