Se curata si se spala conopida. Se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa 15 minute, se strecoara si se pune intr o forma unsa cu unt si presar
Se curata si se spala conopida. Se pune la fiert in apa
clocotita cu sare.
Dupa 15 minute, se strecoara si se pune intr o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet.
Se amesteca faina cu smantana si se toarna peste conopida.
Se presara cascaval ras, cateva bucatele de unt si se lasa la cuptor sa se gratineze.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Paste cu conopida
Pizza cu blat din conopida
Un preparat de post foarte bun, plin de savoare si arome. Ai mei au mancat si cica au crezut ca au si carne :)))..Cum ma...
Dovlecei umpluti cu legume la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa