O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida se spala, se desface buchetele si se pune la fiert timp de 10 minute. Cand s-a fiert, se sareaza si se lasa putin deoparte timp in care se pregatesc faina si ouale pentru pane.
Uleiul se pune in tigaie la incins.
Se bat ouale cu furculita si cu putina sare, apoi se tavalesc buchetelele de conopida mai intai prin faina, apoi prin ou si din nou prin faina. Se prajesc in tigaie in ulei incins.
Buchetelele de conopida pane se scot pe un servetel cand s-au prajit, ca sa absoarba uleiul.
Se servesc calde cu un sos dupa preferinte, de exemplu cu maioneza si smantana si putin usturoi.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii