Cordon bleu cu vinete

Cordon bleu cu vinete este deosebit de gustos. Pentru aceasta reteta de cordon bleu trebuie sa taiati vanata felii subtiri.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 vanata
  • 150 g sunca presata
  • 150 g cascaval
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • faina
  • pesmet.

Mod de preparare

Cordon bleu cu vinete este deosebit de gustos. Se bat ouale cu sare si piper. Se taie vanata in felii subtiri, se presara cu sare si se lasa deoparte 15 minute. Se sterg apoi de apa, cu prosoape de hartie. Se taie felii subtiri, cascavalul si sunca. Se fac sandwich-uri din doua felii de vinete, iar la mijloc se pune cate o felie de sunca si una de cascaval.
Pachetul astfel obtinut, se trece prin faina, ou, pesmet, apoi se prajeste in ulei fierbinte.


Cordon bleu cu vinete se serveste cald sau rece. Este bun de pus la pachet.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de spanac, cu leurda si orez

A venit primăvara și ”este liber” la trufandale și la bunătăți culinare, în acord cu rigorile...

Mancare de spanac, cu leurda si orez
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca