Cotlet de porc cu sos de smantana

Pentru cotlet de porc cu sos de smantana carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati, care se bat si se sareaza. Cotletele se inabusa in ulei cu 50 ml apa.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • cotlet de porc - 600 g
  • ulei - 50 ml
  • sos de smantana - 550 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru cotlet de porc cu sos de smantana carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati, care se bat si se sareaza. Cotletele se inabusa in ulei cu 50 ml apa. Peste cotlete se adauga sosul de smantana si se fierb impreuna 5 minute.

Cotletul de porc cu sos de smantana se serveste cald, cu garnitura din orez.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pernute crocante din mamaliguta

Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...

Pernute crocante din mamaliguta
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca