Pentru crema din morcovi morcovii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste; se indeparteaza apa.
Pentru crema din morcovi morcovii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste; se indeparteaza apa. Painea alba se taie cuburi. Oul se spala sub jet de apa rece; se separa albusul de galbenus. Laptele se fierbe. Se prepara supa de oase, care se fierbe laolalta cu morcovii si ceapa. Cand legumele sunt fierte, se paseaza. Crema obtinuta se fierbe 5 minute, dupa care se adauga galbenusul amestecat cu lapte si sare. Se mai fierbe 5 minute. Deasupra, se adauga bucati de margarina.
Crema din morcovi se serveste fierbinte, cu crutoane.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa