Crema din morcovi

Pentru crema din morcovi morcovii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste; se indeparteaza apa.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • supa de oase - 1 l sau 1 l apa
  • 2 cuburi MAGGI de vita
  • lapte - 100 ml
  • oua - 1 galbenus
  • paine alba - 100 g
  • margarina/unt - 50 g
  • morcovi - 400 g
  • ceapa - 100 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru crema din morcovi morcovii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste; se indeparteaza apa. Painea alba se taie cuburi. Oul se spala sub jet de apa rece; se separa albusul de galbenus. Laptele se fierbe. Se prepara supa de oase, care se fierbe laolalta cu morcovii si ceapa. Cand legumele sunt fierte, se paseaza. Crema obtinuta se fierbe 5 minute, dupa care se adauga galbenusul amestecat cu lapte si sare. Se mai fierbe 5 minute. Deasupra, se adauga bucati de margarina.

Crema din morcovi se serveste fierbinte, cu crutoane.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...