Dovleacul copt intreg cu cus cus este o reteta usor de realizat. Gasiti aceasta reteta vegetariana pe culinar.ro, alaturi de alte retete vegetariene.
Se pun dovleceii rotunzi, fara capac si seminte in cuptorul incalzit la 180 grade timp de 30-40 de minute. Intre timp se inmoaie cus cus-ul intr-o cana de apa fiarta, impreuna cu cateva fire de sofran, pana se absoarbe lichidul. Se amesteca cus cusul cu fisticul, patrunjelul tocat, harissa, ras-el-hanout si merisoarele. Se umple dovleacul cu aceasta compozitie si se pune la cuptor timp de inca 10 minute.
Se serveste cu unt topit si melasa de rodie deasupra.
Alte retete culinare:
Sarmale de post
Legume la cuptor
Mancare de spanac
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.