Dovleacul Hamilton este o reteta de mancare cu dovleac aromata si delicioasa. Dovleacul se umple cu o multime de feluri de ciuperci si verdeturi, si se coace la cuptor odata cu umplutura.
Mai intai, inmuiati ciupercile pentru 5 minute in 140 ml de apa clocotita. Incingeti cupte 230°C (treapta 8 la cel pe gaz). Luati cele doua jumatati de dovleac si, folosind o lingurita, razuiti in lungime o parte din miez. Tocati marunt miezul scos, cu semintele dovleacului, si puneti totul intr-o tigaie in care ati turnat 4 linguri bune de ulei de masline. Adaugati ceapa, usturoiul, semintele de coriandru, ardeiul iute, rozmarinul si rosiile. Prajiti ingredientele timp de 4 minute, pana se fragezesc. Adaugati ciupercile porcini. Mai lasati inca 2 minute pe foc, inainte de a asezona. In final, amestecati orezul si semintele de pin, apoi umpleti bine cele doua jumatati ale dovleacului, dupa care potriviti jumatatile una peste alta, presand pentru a le lipi la loc.
Ungeti dovleacul cu putin ulei de masline, inveliti-l in folie de staniol si coaceti-l in cuptor.
Dovleacul Hamilton se serveste cald.
Pot sa va spun despre acest tort asa: crema amaruie de ciocolata, gem de caise dulce-acrisor, fulgi de migdale, din belsug si...
Tort cu ciocolata, gem de caise si fulgi de migdaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.