Se curata dovleceii, se taie pe lungime si se inlatura semintele dupa care se pun la fiert in apa cu sare. Dupa fierbere se pun dovleceii la scurs si
Se curata dovleceii, se taie pe lungime si se inlatura semintele dupa care se pun la fiert in apa cu sare.
Dupa fierbere se pun dovleceii la scurs si se lasa sa se raceasca.
Se face maioneza (dupa reteta fiecaruia) si se introduce impreuna cu dovleceii fierti si raciti in robotul de bucatarie pana se formeaza o pasta.
Se condimenteaza cu sare si piper.
Dupa preferinta se poate adauga si un catel de usturoi.
Se serveste ca aperitiv in boluri, sau introdus in diferite legume: rosii, ardei etc., sau pur si simplu pe felii de paine prajita.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa