Pentru dovlecei deliciosi cu telemea si oua se spala dovleceii si se pun in apa clocotita cu o lingurita de sare. Se acopera vasul si se lasa dovleceii sa clocoteasca la foc mic.
Pentru dovlecei deliciosi cu telemea si oua se spala dovleceii si se pun in apa clocotita cu o lingurita de sare. Se acopera vasul si se lasa dovleceii sa clocoteasca la foc mic 10 minute. Se pun apoi in strecuratoare, se preseaza putin, dupa ce, in prealabil, au fost taiati in jumatati, pe lung. Se scoate o parte din miez si se umplu cu urmatoarea compozitie: branza teleme a sau cascaval ras, oua, faina, smantana, piper si marar tocat. Se aseaza dovleceii intr-un vas uns si tapetat si se da la cuptor cu foc potrivit timp de 30 de minute pana se rumenesc.
Se servesc presarati cu cascaval si stropiti cu smantana
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii