Dovleceii scazuti sunt o mancare simpla si gustoasa de vara. Dovleceii scazuti ii puteti servi ca si garnitura sau ca si gustare.
Am curatat un dovlecel mare, l-am dat pe razatoarea mare, am amestecat o jumate de lingura de sare, am lasat sa stea cateva minute. Am calit ceapa.
Am adaugat dovelecelul si l-am lasat cateva minute, amestecand, pana s-a inmuiat bine.
Am adaugat 1 linguritza de boia dulce de ardei, 1 lingura de faina, am amestecat bine si am stins cu 150g de smantana.
Am piperat, adaugat patrunjel verde sau marar, sare si am lasat sa dea un clocot sa se desfaca faina.
Reteta de dovlecei scazuti a fost propusa de Carmiris pe forum culinar.
Dovleceii scazuti se pot servi ca si garnitura la fripturile de carne sau, ca si mine, garnitura la o felie de paine :).
Am gasit la bucataras Gaby_d aceasta reteta pe care am modificat-o foarte usor.Mi-a placut la nebunie!! E usor de facut,...
Omleta cu slaninuta la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj