Dovleceii se spala cu apa rece. Se pun la fiert intr-o oala cu apa si cu sare. Se lasa la fiert timp de 10 minute. Intre timp, scurgeti mozzarella si
Dovleceii se spala cu apa rece.
Se pun la fiert intr-o oala cu apa si cu sare. Se lasa la fiert timp de 10 minute.
Intre timp, scurgeti mozzarella si taiati-o in bucati mici.
Amestecati-o cu cimbru si cu ulei de masline.
Luati dovleceii de pe foc, puneti-i sub apa rece.
Taiati capacul de la dovlecei si scoateti miezul cu ajutorul unei linguri sau al unui cutit.
Umpleti dovleceii cu mozzarella. Aranjati-i intr-o tava.
Si puneti la cuptor la 180 gr C (foc mediu) pentru 10-15 minute.
Pofta buna!
Reteta Dovlecei umpluti cu mozzarella si cimbru a fost propusa de IRINA OLIVIA pe forum culinar.ro
Alte retete cu dovlecei gasiti aici:
Dovlecei umpluti cu soia si orez,
Ciorba cu dovlecei(DE POST),
Dovlecei gratinati
Am tot auzit de acești ardei minunați umpluți cu nucă și ciuperci;) Le-a venit rândul;) Interesanți și buni, dar...
Ardei umpluti cu orez, ciuperci si nuca, la slow cooker Crock-PotPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura