Dovleceii se spala cu apa rece. Se pun la fiert intr-o oala cu apa si cu sare. Se lasa la fiert timp de 10 minute. Intre timp, scurgeti mozzarella si
Dovleceii se spala cu apa rece.
Se pun la fiert intr-o oala cu apa si cu sare. Se lasa la fiert timp de 10 minute.
Intre timp, scurgeti mozzarella si taiati-o in bucati mici.
Amestecati-o cu cimbru si cu ulei de masline.
Luati dovleceii de pe foc, puneti-i sub apa rece.
Taiati capacul de la dovlecei si scoateti miezul cu ajutorul unei linguri sau al unui cutit.
Umpleti dovleceii cu mozzarella. Aranjati-i intr-o tava.
Si puneti la cuptor la 180 gr C (foc mediu) pentru 10-15 minute.
Pofta buna!
Reteta Dovlecei umpluti cu mozzarella si cimbru a fost propusa de IRINA OLIVIA pe forum culinar.ro
Alte retete cu dovlecei gasiti aici:
Dovlecei umpluti cu soia si orez,
Ciorba cu dovlecei(DE POST),
Dovlecei gratinati
Prima data am vazut acest fel de zacusca anul trecut, la Ina-bucataras dragalas si am stiut din start ca o sa-mi placa, dar...
Zacusca de macrouIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.