Se taie dovleceii jumatate pe orizontala si se scobesc de miez cu o lingurita. Granulele de soia se pun la fiert in apa cu sare si dupa se scurg. Se
Se taie dovleceii jumatate pe orizontala si se scobesc de miez cu o lingurita. Granulele de soia se pun la fiert in apa cu sare si dupa se scurg.
Se caleste ceapa data prin razatoare mare, intr-o cratita. Se adauga orezul spalat bine, granulele de soia si se lasa sa fiarba la foc mic pana fierbe orezul. Se adauga pasta de tomate, sare, piper. Se lasa compozitia sa se raceasca putin, dupa care se umple dovleceii.
Se aseaza dovleceii umpluti intr-un vas uns cu ulei si se introduc la coptor 10 - 15 minute pentru a se inmuia.
Se servesc calzi cu patrunjel.
Retete de post
Aveam niste foi de placinta prin congelator pe care le tot mutam dintr-un loc in altul. Si pentru ca imi doream de mult timp...
Desert baclava de postOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj