Dovlecel cu cascaval

Curata dovleceii, indeparteaza semintele, taie-i in bucati cat un deget fierbe-i pe jumatate in apa cu sare si otet, dupa care lasa-i sa se scurga. As

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 100 g unt
  • 200 ml smantana
  • pesmet sau 50 g cascaval ras
  • sare
  • otet

Mod de preparare

Curata dovleceii, indeparteaza semintele, taie-i in bucati cat un deget fierbe-i pe jumatate in apa cu sare si otet, dupa care lasa-i sa se scurga. Aseaza-i intr-un vas termorezistent, pune deasupra smantana si bucati de unt si presara totul cu pesmet sau cu cascaval ras. (poti adauga un galbenus in smantana, in acest fel crema va fi mai groasa.) In cele din urma coace-l bine in cuptor.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Cordon rouge

I se spune cordon rosu datorita umpluturii de ardei rosu si rosie;probabil in restaurantele din Franta sunt mai cu aspect dar...

Cordon rouge
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise