Curata dovleceii, indeparteaza semintele, taie-i in bucati cat un deget fierbe-i pe jumatate in apa cu sare si otet, dupa care lasa-i sa se scurga. As
Curata dovleceii, indeparteaza semintele, taie-i in bucati cat un deget fierbe-i pe jumatate in apa cu sare si otet, dupa care lasa-i sa se scurga. Aseaza-i intr-un vas termorezistent, pune deasupra smantana si bucati de unt si presara totul cu pesmet sau cu cascaval ras. (poti adauga un galbenus in smantana, in acest fel crema va fi mai groasa.) In cele din urma coace-l bine in cuptor.
I se spune cordon rosu datorita umpluturii de ardei rosu si rosie;probabil in restaurantele din Franta sunt mai cu aspect dar...
Cordon rougePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura