Dovlecel scazut

Se curata dovlecelul se da pe razatoarea mare, se amesteca cu o jumate de lingura de sare, se lasa sa stea cateva minute. Intre timp se caleste o ceap

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un dovlecel mare
  • o ceapa
  • 1 linguritza de boia dulce de ardei
  • 1 lingura de faina
  • 150 ml frisca lichida sau smantana
  • piper
  • patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

Se curata dovlecelul se da pe razatoarea mare, se amesteca cu o jumate de lingura de sare, se lasa sa stea cateva minute.

Intre timp se caleste o ceapa

Se adauga dovelecelul, linguritza de boia dulce de ardei si lingura de faina.

Se amesteca bine si se stinge cu 150 ml frisca lichida sau smantana.

Se adauga piperul, patrunjelul verde, sarea si se lasa sa dea un clocot sa se desfaca faina.

Se poate servi ca si garnitura la fripturile de carne
Reteta Dovlecel scazut a fost propusa de Carmiris

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...