Drob de vinete

Se curata vinetele de coaja, se taie pe lungime apoi in cubulete si se oparesc in apa cu sare. Cepa tocata se caleste in ulei incins pana devine aurie

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg. vinete
  • 4 cepe mari
  • 5 lg. gris
  • 5 oua
  • 100 gr. cascaval
  • 2-3 rosii
  • 3 legaturi patrunjel
  • 100 ml. ulei
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se curata vinetele de coaja, se taie pe lungime apoi in cubulete si se oparesc in apa cu sare. Cepa tocata se caleste in ulei incins pana devine aurie. Peste vinetele oparite si scurse de apa se presara grisul, se amesteca totul cu cepa prajita, se adauga patrunjelul tocat marunt, sare, piper si ouale batute. Se toarna totul intr-un vas neuns si se introduc la cuptor. Se presara cascaval ras deasupra.
Se serveste cald

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Bucataras.RO

Carne de ied cu sos acrisor de rosii si vin

Carne de ied cu sos acrisor de rosii si vin
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa