Drobul de vinete cu verdeata ci ceapa este o mancare cu legume ce se poate servi ca si aperitiv chiar si pentru vegetarieni. Vinetele se curata si se taie cubulete.
Drobul de vinete cu verdeata ci ceapa este o mancare cu legume ce se poate servi ca si aperitiv chiar si pentru vegetarieni. Vinetele se curata si se taie cubulete, apoi se oparesc cu apa si sare, dupa care se lasa la scurs. Se toaca ceapa marunt, apoi se separa galbenusul de albus, dupa care amestecam vinetele tocate, ceapa tocata, verdeata tocata, galbenusurile batute cu sare, piper, Secretul Gustului, pesmetul si albusul batut spuma. Punem compozitia in tava emailata sau yena, unsa cu unt, si dam la cuptor timp de o ora. Scoatem din cuptor, ungem compozitia cu ou pentru a se rumeni.
Drobul de vinete se serveste decorat cu felii de rosii si telemea rasa pe deasupra.
Rețeta aceasta este una extrem de simplu de pregătit dar în același timp foarte savuroasă. Ce-i drept, am avut și...
Pui dulce în sos de soia la slow cooker Crock-Pot 4,7 LOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj