Puneti fasolea la fiert in doua ape . Intre timp prajiti ceapa impreuna cu celelalte legume: morcovii, rosia, ardeiul, usturoiul; cand s-au prajit put
Puneti fasolea la fiert in doua ape . Intre timp prajiti ceapa impreuna cu celelalte legume: morcovii, rosia, ardeiul, usturoiul; cand s-au prajit putin, adaugati baconul si lasati inca 10 min, mai adugati sarea, piperul, foaia de dafin si sucul de rosii. Puneti totul impreuna cu fasolea si lasati sa fiarba 10 min. Cand sunt gata, puneti patrunjel dupa gust.
Se servesc cu mamliguta si muraturi
Mi-am obișnuit familia ca în diminețile de weekenduri să se delecteze cu ceva mai special la mic dejunurile...
Aperitiv friganele cu felii de paine toast si cabanosDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata