Fasole cu ulei de dovleac si ceapa este o mancare de legume delicioasa si sanatoasa. Se serveste calda, cu ardei copt sau salata de varza acra.
Fasole cu ulei de dovleac si ceapa este o mancare de legume delicioasa si sanatoasa. Pentru aceasta se pune fasolea la fiert in apa cu sare, se schimba apa de 3 ori, in ultima apa se pune vegeta, putin cimbru. Se strecoara dupa ce a fiert si se paseaza cu blenderul. Se curata ceapa, se taie fin si se caleste in ulei de floarea soarelui si putina apa in care a fiert fasolea. Jumatate din ceapa se pune in fasole, se mizeaza, se adauga sare dupa gust.Restul de ceapa se amesteca cu uleiul de dovleaci si putina boia de ardei iute si se pune peste fasole
Fasole cu ulei de dovleac si ceapa se serveste calda, cu ardei copt sau salata de varza acra.
Am ajuns si la suapa /ciorba cu numarul 250, perfect pe placul nostru. Aceasta supa este foarte usor de preparat. Aveam...
Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj