FASOLE ITALIANA

Fasolea se spala si se tine 12 ore in apa rece, dupa care se pune la fiert. Dupa ce a fiert 10 minute se schimba prima apa si se continua procesul. Ce

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Fasole pestrita 600gr
  • ceapa 100gr
  • ulei masline 50ml
  • 1 leg patrunjel
  • piper 1gr
  • oregano 1gr
  • sare 10gr

Mod de preparare

Fasolea se spala si se tine 12 ore in apa rece, dupa care se pune la fiert. Dupa ce a fiert 10 minute se schimba prima apa si se continua procesul. Ceapa se taie julien iar patrunjelul se toaca marunt. Ceapa se freaca cu putina sare, se clateste cu apa rece si se stoarce. Fasolea bine scursa se amesteca impreuna cu sarea ramasa, piper si ulei, la care se adauga ceapa si verdeata si se amesteca din nou.
Se serveste pe platou sau farfurie, pe frunze de salata.

Pofta buna!

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Ciulama de pui cu dovlecel

Am mancat odata la un restaurant si mi s-a parut foarte interesant, asa ca azi am pregatit si eu si e foarte buna!

Ciulama de pui cu dovlecel
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise