Se asaza in cratita un rind de fasole, curatata si spalata, un rind de ceapa taiata marunt, un praf de faina, sare, verdeata taiata marunt si grasime.
Se asaza in cratita un rind de fasole, curatata si spalata, un rind de ceapa taiata marunt, un praf de faina, sare, verdeata taiata marunt si grasime. Se toarna deasupra putina apa, se lasa sa fiarba inabusit, pina ce a fiert fasolea si a scazut sosul. Se adauga zeama de rosii si citeva felii de rosii. Se lasa sa scada. Se rumeneste la cuptor si in ultimul moment se adauga rosii, ardeii si verdeata date prin masina de carne
Am mai adus o reteteta pentru iubitorii de peste, ca tot este dezlegare in aceste zile si poate va ajuta o idee noua.
Novac cu pastai galbene la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura