FASOLE VERDE CU UNT SI SMANTANA

Fasolea verde proaspata, se curata, se spala, se introduce in apa clocotita cu sare, se fierbe, se scurge si se pastreaza lichidul. Cand se foloseste

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Fasole verde proaspata-2.500kg sau conserva-1.400kg
  • smantana-0.400kg
  • unt-0.200kg
  • faina-0.050kg
  • marar verde- 0.050kg
  • sare-0.030kg

Mod de preparare

Fasolea verde proaspata, se curata, se spala, se introduce in apa clocotita cu sare, se fierbe, se scurge si se pastreaza lichidul. Cand se foloseste fasole conserva se scurge de lichid. Mararul verde se curata si se taie marunt. Faina se cerne. Fasolea se inabusa in unt, se adauga faina dizolvata in 100ml apa si lichidul ramas de la fierberea fasolii. Se continua fierberea 5-10 minute. Se adauga smantana, marar, se mai fierb 5 minute.
Preparatul se prezinta in legumiera. Se serveste cald.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta turceasca cu branza si spanac

Afara-i frig...... dar in casa e cald si bine, mai ales cand te imbie mirosul unei placinte extrem de gustoase.... ... va...

Placinta turceasca cu branza si spanac
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca