Fasolea se inabusa in unt, se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa si lichidul ramas de la fierberea fasolii. Se continua fierberea 5-10 min. Se ad
Fasolea se inabusa in unt, se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa si lichidul ramas de la fierberea fasolii. Se continua fierberea 5-10 min. Se adauga smantana si marar si se mai fierb 5 min.
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa