Fasolea se inabusa in unt, se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa si lichidul ramas de la fierberea fasolii. Se continua fierberea 5-10 min. Se ad
Fasolea se inabusa in unt, se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa si lichidul ramas de la fierberea fasolii. Se continua fierberea 5-10 min. Se adauga smantana si marar si se mai fierb 5 min.
By Cristi Roman. Foarte bun, eu obisnuiesc sa-l fac cu iaurt si usturoi, dar nu-mi pare rau deloc ca am incercat aceasta reteta.
Spread de avocadoIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa