Fasolea se curata, se spala, se taie in bucati de 2-3 cm, Se fierbe 1 l apa rece impreuna cu foaia de dafin, cu putina sare fierbem in ea fasolea pan
Fasolea se curata, se spala, se taie in bucati de 2-3 cm,
Se fierbe 1 l apa rece impreuna cu foaia de dafin, cu putina sare fierbem in ea fasolea pana se inmoaie. Ceapa si usturoiul se curate si se toaca marunt. Frunzele de patrunjel se spala si se taie marunt. Uleiul se infierbanta si pudram in el zaharul. Adaugam ceapa, o calim, si adaugam usturoiul. Le calim impreuna pentru putin timp, tragem de pe foc, punem boia de ardei, patrunjelul si smantana. Amestecam uniform si adaugam la fasole.
Asezonam cu otet si zahar, dupa gust.
Se potriveste cu felii de carne de porc, pulpa de pui sau oua-oshiuri.
Iahnie de fasole
Supa groasa de fasole si ciolan
Iată rețeta cea mai simplă de pancakes pufoase cu banane și afine, gata în doar câteva minute. Un mic dejun...
Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidăPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura