Galuste din gris cu piure de spanac

Pentru galuste din gris cu piure de spanac ouale se spala, se trec prin jet de apa rece. Se prepara piureul de spanac. Grisul se fierbe in lapte, amestecand continuu.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • lapte - 350 ml
  • gris - 125 gr
  • oua - 2 bucati
  • piure de spanac - 500 g
  • unt - 50 g sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru galuste din gris cu piure de spanac ouale se spala, se trec prin jet de apa rece. Se prepara piureul de spanac. Grisul se fierbe in lapte, amestecand continuu. Se retrage vasul de pe foc si se raceste putin; se adauga oua, amestecand compozitia pentru omogenizare. Din aceasta compozitie se ia cu lingura si se formeaza galuste, care se pun la fiert intr-un vas cu apa clocotita si sare.

Galustele din gris cu piure de spanac se servesc calzi, alaturi de piureul de spanac.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...