Ghiveci de toamna

Toate legumele bine spalate si taiate in bucati potrivite se pun intr-o cratita cu un pahar de ulei si se dau la cuptor la foc potrivit.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc. vinata
  • 1 buc. dovlecel
  • 2 buc. cepe
  • 1 buc. conopida
  • putina fasole verde
  • putina mazare
  • 2 capatini usturoi
  • varza mica
  • 3 buc. rosii
  • 2 buc. ardei
  • 1 buc. morcov
  • 1 pahar untdelemn

Mod de preparare

Toate legumele bine spalate si taiate in bucati potrivite se pun intr-o cratita cu un pahar de ulei si se dau la cuptor la foc potrivit.
Se poate servi atit rece cit si cald.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...