Ghiveci delicios de legume

Pentru ghiveci delicios de legume se topesc 25 g unt si se caleste ceapa 2-3 minute. Se adauga legumele si se presara faina.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 75 g unt
  • 1 ceapa mare tocata
  • 1
  • 1 kg legume (morcovi
  • pastarnac
  • cartofi
  • gulii) taiate cuburi
  • 2 linguri faina
  • 450 ml concentrat vegetal
  • 425 g rosii conserva taite marunt

Mod de preparare

Pentru ghiveci delicios de legume se topesc 25 g unt si se caleste ceapa 2-3 minute. Se adauga legumele si se presara faina. Se inabuse 3 minute, amestecand. Se adauga concentratul vegetal, rosiile, patrunjelul, sare si piper. Se lasa sa dea in clocot. Se acopera si se lasa pe foc 30 minute.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Șnițele din piept de pui marinat

  Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...

Șnițele din piept de pui marinat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos