Ghiveci (Ratatoullie)

Pentru ghiveci (Ratatoullie) se incinge uleiul intr-o cratita. Se caleste ceapa si ardeii timp de 5 minute. Se adauga dovleceii, ½ din cimbru si usturoiul. Se prajesc 5 minute.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 linguri ulei
  • 1 ceapa taiata pestisori
  • 2 ardei grasi taiati felii
  • 5 dovlecei taiati felii
  • 1 lingura cimbru
  • 1 catel usturoi zdrobit
  • 5 rosii proaspete
  • 2 linguri bulion

Mod de preparare

Pentru ghiveci (Ratatoullie) se incinge uleiul intr-o cratita. Se caleste ceapa si ardeii timp de 5 minute. Se adauga dovleceii, ½ din cimbru si usturoiul. Se prajesc 5 minute. Se adauga rosiile, bulionul si restul de cimbru. Se fierbe la foc mic timp de 01 minute, pana cand ramane foarte putin lichid. Se

asezoneaza.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...