Gulii cu maioneza

Se curata guliile, se fierb intregi, se scurg de apa, dupa care se taie felii si se asaza pe un platou. Fiecare felie se acopera cu maioneza si se orn

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg gulii
  • 100 g masline
  • piper
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se curata guliile, se fierb intregi, se scurg de apa, dupa care se taie felii si se asaza pe un platou. Fiecare felie se acopera cu maioneza si se orneaza cu 1 sau 2 masline din care s-au scos samburii.
Alte retete

Salata vinete

Salata orientala

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...