Pentru guliile inabusite se aleg gulii tinere, se curata, se taie in doua, apoi in feliute destul de subtiri. Se pun intr-o cratita cu o lingura de unt sau de untura.
Pentru guliile inabusite se aleg gulii tinere, se curata, se taie in doua, apoi in feliute destul de subtiri. Se pun intr-o cratita cu o lingura de unt sau de untura, o lingurita de zahar, sare si doua, trei linguri de apa. Se lasa sa fiarba inabusit, la foc mic, miscand cratita din cand in cand, ca sa nu se prinda de fund. Daca este necesar, se mai adauga putina apa.
Guliile inabusite se servesc cu friganele sau cu crochete.
Un ghiveci de legume, fierbinte, cu muraturi, merge de minune in acest sezon! Asa ca, nu va tin prea mult de vorba si va...
Ghiveci de legumeGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa