Gulii umplute cu carne

Aveti nevoie asa: Pentru rantas: 1 lingura de unt, 1 lingura de faina, 1 varf de lingurita de zahar, 200 ml supa de carne sau apa Guliile se curata d

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg gulii
  • 500 g carne tocata
  • 500 ml supa de carne sau apa
  • 1 legatura mica de patrunjel verde
  • 2-3 linguri de smantana

Mod de preparare

Aveti nevoie asa:

Pentru rantas: 1 lingura de unt, 1 lingura de faina, 1 varf de lingurita de zahar, 200 ml supa de carne sau apa

Guliile se curata de coaja, se scobesc si se umplu cu carnea tocata, sarata si piperata dupa gust. Se asaza apoi intr-o cratita, una langa alta, si se acopera cu supa de carne sau apa.

Deasupra se pune patrunjel verde, tocat marunt, sare si

putin piper. Separat, se presara un rantas dintr-o lingura de unt si putina faina, un varf de lingurita zahar, care se stinge cu apa sau supa de carne.

Se pun la cuptor, sa se rumeneasca putin.

Inainte de a le servi, se acopera cu 2-3 linguri de smantana.
Acest sos se toarna peste gulii.

Alte retete

rulada cu spanac

Salata de pui cu ciuperci

Pui cu cartofi

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert placinta cu mere la Panini Maker Breville

Desert placinta cu mere la Panini Maker Breville
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca