Aveti nevoie asa: Pentru rantas: 1 lingura de unt, 1 lingura de faina, 1 varf de lingurita de zahar, 200 ml supa de carne sau apa Guliile se curata d
Aveti nevoie asa:
Pentru rantas: 1 lingura de unt, 1 lingura de faina, 1 varf de lingurita de zahar, 200 ml supa de carne sau apa
Guliile se curata de coaja, se scobesc si se umplu cu carnea tocata, sarata si piperata dupa gust. Se asaza apoi intr-o cratita, una langa alta, si se acopera cu supa de carne sau apa.
Deasupra se pune patrunjel verde, tocat marunt, sare si
putin piper. Separat, se presara un rantas dintr-o lingura de unt si putina faina, un varf de lingurita zahar, care se stinge cu apa sau supa de carne.
Se pun la cuptor, sa se rumeneasca putin.
Inainte de a le servi, se acopera cu 2-3 linguri de smantana.
Acest sos se toarna peste gulii.
Alte retete
rulada cu spanac
Salata de pui cu ciuperci
Pui cu cartofi
Aceasta prajitura am gasit-o sub numele de "Blanita mielului" in caietul vechi din care am luat-o, insa am vazut ca...
Prajitura cu aluat razuit, reteta usoara si delicioasaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa