Hamiss

Se coc toate ingredientele, se curata pielea, se feliaza fin, se pun intr-o tigaie si se calesc pentru scurt timp cu o lingura de ulei de masline (ext

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ardei grasi rosii
  • 4 tomate
  • 2 catei de usturoi
  • sare

Mod de preparare

Se coc toate ingredientele, se curata pielea, se feliaza fin, se pun intr-o tigaie si se calesc pentru scurt timp cu o lingura de ulei de masline (extravirgin desigur).
Pofta buna!

Reteta Hamiss a fost propusa de Madyna pe forum culinar.ro

Alte retete gasiti aici:

Pui tunisian cu migdale si cuscus,

Supa cu cus cus

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Minitarte cu crema de capsuni, Miez de Lapte si frisca

Va poftesc la niste minitarte fragede, delicate si elegante( zic eu). Pe cat de simplu sunt de facut, pe atat de delicioase...

Minitarte cu crema de capsuni, Miez de Lapte si frisca
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca