Iahnie de fasole boabe

Iahnia de fasole boabe este o mancare satioasa si delicioasa, ideala pentur sezonul rece cand organismul are nevoie de cat mai multi nutrienti.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Lista ingrediente:
  • aproximativ 1 kilogram de fasole pestrita
  • cu bob mare
  • 4 morcovi medii
  • 1 radacina de telina medie
  • 1 pastarnac (mediu)
  • 5 cepe albe (medii)
  • 1 cescuta de pasta de rosii
  • 1 cescuta de ulei de floarea-soarelui
  • 1 legatura de marar verde
  • 1 fir de cimbru
  • sare dupa gust.

Mod de preparare

Mod de preparare:
Se lasa la inmuiat fasolea (pentru mai mult timp). Se pune la fiert si se lasa sa dea in clocot. In apa in care fierbe se adauga legumele si putina sare. Cand fasolea a fiert, legumele se scot. Separat, se calesc cepele in ulei (se taie marunt), se adauga pasta de rosii, apoi se ia de foc si se adauga peste fasolea fiarta. Se adauga verdeata (cimbrul si mararul-maruntite). Se mai lasa la fiert 10-15 minute, apoi se poate servi cu paine de casa si muraturi.

Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro


Iahnia de fasole boabe se serveste calda, alaturi de muraturi si paine coapta in vatra cu lemne.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...