Iahnia de fasole si naut este o reteta de post foarte gustoasa. Pentru prepararea acestei retete cu fasole, mai aveti nevoie de naut, patrunjel, morcovi, bulion, ceapa, foaie de dafin.
Iahnia de fasole si naut este o reteta de post foarte gustoasa. Pentru a prepara aceasta reteta se lasa la inmuiat fasolea de seara si pana a doua zi. Se pune la fiert, in apa rece, apoi se schimba apa odata. Se adauga morcovii, radacina de patrunjel, toate tocate rondele. Se inabusa ceapa tocata marunt in ulei, iar dupa ce s-a inmuiat, se adauga bulionul si se lasa pe foc un minut. Dupa ce au fiert legumele si fasolea, se scot si se adauga peste ceapa cu bulion. Se amesteca bine si se adauga nautul. Se completeaza cu putina apa, apoi se presara cu delikat si se mai lasa un minut pe foc. Se adauga foaia de dafin si se da vasul pentru 5 minute la cuptor.
Iahnia de fasole si naut se serveste calda.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii