Iahnie de fasole si naut

Iahnia de fasole si naut este o reteta de post foarte gustoasa. Pentru prepararea acestei retete cu fasole, mai aveti nevoie de naut, patrunjel, morcovi, bulion, ceapa, foaie de dafin.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr fasole alba
  • 300 gr naut fiert
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri bulion
  • 1 foaie de dafin
  • ulei
  • delikat

Mod de preparare

Iahnia de fasole si naut este o reteta de post foarte gustoasa. Pentru a prepara aceasta reteta se lasa la inmuiat fasolea de seara si pana a doua zi. Se pune la fiert, in apa rece, apoi se schimba apa odata. Se adauga morcovii, radacina de patrunjel, toate tocate rondele. Se inabusa ceapa tocata marunt in ulei, iar dupa ce s-a inmuiat, se adauga bulionul si se lasa pe foc un minut. Dupa ce au fiert legumele si fasolea, se scot si se adauga peste ceapa cu bulion. Se amesteca bine si se adauga nautul. Se completeaza cu putina apa, apoi se presara cu delikat si se mai lasa un minut pe foc. Se adauga foaia de dafin si se da vasul pentru 5 minute la cuptor.


Iahnia de fasole si naut se serveste calda.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...