Legume de sezon la cuptor

Se curata legumele, se pun la fiert in apa calda cu sare si se scot dupa un sfert de ora. Se scurg si se pun intr-o forma unsa cu ulei mult. Se adauga

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g fasole verde
  • 200 g mazare boabe
  • 1 conopida mica
  • o varza alba mica
  • o ceasca de orez
  • sare
  • piper
  • 4 rosii
  • 1 ceasca de ulei
  • 4 oua
  • 1 cana supa de zarzavat

Mod de preparare

Se curata legumele, se pun la fiert in apa calda cu sare si se scot dupa un sfert de ora. Se scurg si se pun intr-o forma unsa cu ulei mult. Se adauga supa de zarzavat si ouale batute, condimentate si se introduce forma la cuptor. Se lasa la cuptor pana se rumenesc.
Se serveste cu smantana.

Alte retete vegetariene recomandate

Ciulama de ciuperci

Ghiveci de legume

Ciuperci cu spanac

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu branza, leurda si dovlecei

Tarta cu branza, leurda si dovlecei
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca