Legume de sezon la cuptor

Se curata legumele, se pun la fiert in apa calda cu sare si se scot dupa un sfert de ora. Se scurg si se pun intr-o forma unsa cu ulei mult. Se adauga

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g fasole verde
  • 200 g mazare boabe
  • 1 conopida mica
  • o varza alba mica
  • o ceasca de orez
  • sare
  • piper
  • 4 rosii
  • 1 ceasca de ulei
  • 4 oua
  • 1 cana supa de zarzavat

Mod de preparare

Se curata legumele, se pun la fiert in apa calda cu sare si se scot dupa un sfert de ora. Se scurg si se pun intr-o forma unsa cu ulei mult. Se adauga supa de zarzavat si ouale batute, condimentate si se introduce forma la cuptor. Se lasa la cuptor pana se rumenesc.
Se serveste cu smantana.

Alte retete vegetariene recomandate

Ciulama de ciuperci

Ghiveci de legume

Ciuperci cu spanac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...