Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in ulei. Se adauga ardeii, taiati felii subtiri, si, dupa zece minute, rosi- ile decojite si tocate ma
Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in ulei. Se
adauga ardeii, taiati felii subtiri, si, dupa zece minute, rosi-
ile decojite si tocate marunt. Se potriveste de sare si piper si se adauga boiaua. Cand zeama lasata s-a evaporat, se adauga ouale batute si patrunjelul. Se serveste fierbinte. Preparatul poate fi servit pe felii de paine prajita, unse cu unt.
Alte retete culinare romanesti
Sos ciuperci
Ciulama pui cu ciuperci
Mazare cu pulpe
Piept de pui cu sos gorgonzola si smantana de gatit Desi poate suna a un preparat sofisticat, nu este deloc asa! In plus se...
Piept de pui cu sos gorgonzola si smantana de gatitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa