Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in ulei. Se adauga ardeii, taiati felii subtiri, si, dupa zece minute, rosi- ile decojite si tocate ma
Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in ulei. Se
adauga ardeii, taiati felii subtiri, si, dupa zece minute, rosi-
ile decojite si tocate marunt. Se potriveste de sare si piper si se adauga boiaua. Cand zeama lasata s-a evaporat, se adauga ouale batute si patrunjelul. Se serveste fierbinte. Preparatul poate fi servit pe felii de paine prajita, unse cu unt.
Alte retete culinare romanesti
Sos ciuperci
Ciulama pui cu ciuperci
Mazare cu pulpe
Pot să vă spun că acest tort cu cremă de nuci și dulce de leche este un tort deosebit, preparat cu mult drag pentru...
Desert tort cu crema de nuci si dulce de leche - reteta cu nr 800Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa