Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in ulei. Se adauga ardeii, taiati felii subtiri, si, dupa zece minute, rosi- ile decojite si tocate ma
Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in ulei. Se
adauga ardeii, taiati felii subtiri, si, dupa zece minute, rosi-
ile decojite si tocate marunt. Se potriveste de sare si piper si se adauga boiaua. Cand zeama lasata s-a evaporat, se adauga ouale batute si patrunjelul. Se serveste fierbinte. Preparatul poate fi servit pe felii de paine prajita, unse cu unt.
Alte retete culinare romanesti
Sos ciuperci
Ciulama pui cu ciuperci
Mazare cu pulpe
Vazusem aceasta prajitura pe un site unguresc si tare mi-a placut cum arata. M-am uitat peste ingrediente si am zis sa incerc...
Desert prajitura de Craciun, in straturiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.