Se prepara umplutura ca pentru sarmale. Se umple ardeii dovleceii, rosiile si guliile. Se prepara cateva sarmale din frunze de varza, oparite in prea
Se prepara umplutura ca pentru sarmale.
Se umple ardeii dovleceii, rosiile si guliile. Se prepara cateva sarmale din frunze de varza, oparite in prealabil. Se taie vinetele in lungime, se scobesc de miez si se umplu si ele. intr-un vasul termorezistent, uns cu unt, se pune un strat de frunze doi varza sau unul de rosii, taiate rondele. Se asaza legumele umplute una langa alta. Se toarna peste ele foarte putina apa si se fierb la foc mic, apoi se lasa la cuptor sa se rumeneasca si sa scada zeama lasata de legume.
In loc de apa, se poate folosi bors sau vin alb, amestecat cu apa.
Este o reteta foarte buna
Alte retete
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/7139/Musaca de vinete/
Mancare urzici
Dragii mei, nu stiu cum e la voi, dar la mine cartofii sunt la putere. Sotul meu ii adora pregatiti oricum ar fi. Ii plac...
Cartofi la cuptor (reteta video)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj