Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o cina usoara: vom face legume umplute, iar pentru umplutura folosim carne de pui si multe verdeturi. Reteta nu e scumpa si e o varianta buna si pentru cele care sunt mai atente la silueta
Spala bine legumele, pentru ca le lasam pe toate cu coaja! Taie pe jumatate, pe lungime, vanata, dovlecelul, zucchini si ardeiul gras. Scoate semintele de la ardei si miezul de la vanata si dovlecei cu ajutorul unei linguri. Toaca-l apoi marunt si pune-l deoparte. Taie ceapa verde si usturoiul rondele subtiri, apoi caleste-le in uleiul incins. Taie carnea bucatele, pune-o peste ceapa si amesteca pana isi schimba culoarea. Adauga miezul de vinete si dovlecei, pune apa sau supa de legume, pasta de tomate, condimenteaza cu sare si piper dupa gust si lasa sa se gateasca 15-20 de minute la foc potrivit.
Opreste focul si adauga mararul si busuiocul taiate marunt. Dupa ce compozitia s-a racit putin, umple jumatatile de legume si asaza-le intr-o tava unsa cu putin ulei.
Vezi toti pasii de preparare aici https://youtu.be/TdAtcDn6EVQ
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii