Un preparat sănătos care aduce multe beneficii organismului.
Lintea se lăsa în apă 1/2 de ora înainte de a o prepara. Se fierbe cam 15-20 de minute, nu mai mult pentru a nu se zdrobi. Cureti ceapa și o tai cubulețe, după care o pui la prăjit, intr-o cratiță mai adâncă. Adaugi putina sare pentru a se înmuia ceapa, adaugi sosul pe care il faci din bulionul de roșii și câteva linguri de faina, pe care il bati cu telul, pui lintea și amesteci totul; pui sare și piper după gust, adaugi usturoi ulei mărunțit, asezonezi totul cu mult pătrunjel pentru aroma și culoare. O poți servi și cu niște cârnăciori prăjiți.
Pofta buna!
Toamna este anotimpul cel mai generos, legumele găsindu-se din abundență. O tocăniță de legume este...
Ghiveci de legume, de toamnaDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata