Mancare cu legume

Conopida se desface buchete cat mai mici si se fierbe in apa clocotita, cu sare. Dupa 5-7 minute, cand poate fi strapuns usor cu furculita, se ia de p

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 I apa
  • 5 morcovi
  • 2-3 fire de praz
  • 1 salata verde
  • 2 oua
  • 1 conopida mica
  • 25 g margarina
  • 1 lingura de patrunjel verde
  • tocat marunt
  • 1 lingura de sare

Mod de preparare

Conopida se desface buchete cat mai mici si se fierbe in apa clocotita, cu sare. Dupa 5-7 minute, cand poate fi strapuns usor cu furculita, se ia de pe foc si se lasa in atata apa, cat sa o acopere.

In apa ramasa se fierb celelalte legume, la foc mic, sub

capac, timp de 40 de minute.

Cand sunt gata, se zdrobeste, se adauga conopida, inclusiv apa in care a stat si se lasa din nou la fiert, pana da cateva clocote, intre timp, se fierb ouale si se dau pe razatoare.

Se asaza o bucatica de margarina in fiecare farfurie si se toarna supa fierbinte.
Se presara cu ou fiert dat pe razatoare si patrunjel,

tocat marunt.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...