Se curata guliile, se spala si se razuiesc. Se presara cu 1 lingura de frunze de patrunjel, si se caleste intr-o 1 lingura de ulei timp de cateva minu
Se curata guliile, se spala si se razuiesc. Se presara cu 1 lingura de frunze de patrunjel, si se caleste intr-o 1 lingura de ulei timp de cateva minute. Se adauga apa si o lingurita de sare si se fierbe sub capac maxim 30 de minute, pana se inmoaie. Se face rantasul adaugand la 2 linguri de faina ulei pana devine omogen si se pune la foc potrivit pana face spume. Se lasa sa se raceasca si se adauga 1 dl de lapte amestecand permanent. Apoi se adauga la guliile fierte. Se lasa la fiert inca 5 minute, amestecand din cand in cand. Ingrosarea se poate face si amestecand 1 dl de lapte cu 2 linguri de faina, la fel ca si la Mancarea de mazare.
Alte retete recomandate
Ciorba radauteana
Dovlecei umpluti
Tocanita de pui
Salata de toamna super gustoasa si usor de facut. Combinatia cu fructele uscate e geniala!
Salata de cruditatiIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa