Mancare de gulii cu carne

Carnea se taie cubulete, se rumeneste, dupa care se adauga atata apa, cat sa o acopere; se adauga apoi ceapa data pe razatoare si se pune totul la fie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg gulii
  • 500 g carne
  • 2 cepe mici
  • 80 ml ulei
  • 50 g bulion
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • sare
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Carnea se taie cubulete, se rumeneste, dupa care se adauga atata apa, cat sa o acopere; se adauga apoi ceapa data pe razatoare si se pune totul la fiert. intre timp, se curata guliile, se taie felii, iar cand carnea este aproape fiarta, se pun si ele in oala. Dupa ce au fiert, se adauga bulionul, sarea si piperul.
Alte retete

Supa crema de sparanghel

Supa de mazare cu piept de pui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!